Kalendarium

Kalendarium 2021

28 – 29 augusti 2021
Bokbord på Stadsmuseets gård
Bokens Dag firas på Stadsmuseets gård vid Slussen den 28 – 29 augusti. De Litterära Sällskapen i Sverige är arrangör och Taubesällskapet har ett bokbord. Taube är också närvarande på scenen. Gabriella Lindvall och Stefan Ström underhåller.

3 – 4 oktober 2021
Sällskapets dygnskryssning till Åland
Vår traditionella dygnskryssning till Åland med Viking Lines Cinderella är planerad till den 3 och 4 oktober. Detaljer och pris är ännu inte bestämt. Men som vanligt blir det välkomstdrink, förstklassig underhållning, middag inklusive vin, öl, läsk och kaffe. Buffélunch dagen därpå. Boka dagarna nu! Program, artister, pris i nästa medlemsbrev.

Vecka 41
Äntligen årsmöte!
Sällskapets årsmöte gick inte att genomföra i Börshuset i våras. Nu planerar vi att anordna det under vecka 41. Lokalen blir då Södra latins aula på Södermalm. Kallelse och program kommer att gå ut efter nästa styrelsemöte i augusti.

15-24 oktober 2021
Ny segling med vackra Star Flyer
Vår segling med Taube från Malta till Malaga blev fulltecknad på bara några dagar. Trettio Taubeälskare anmälde sig direkt. Vi har därför arrangerat ytterligare en segling med Taube. Vi går ombord på fyrmastade Star Flyer i Atens hamnstad Pireus. Seglar sedan vidare till Sicilien och avslutar på Malta. Sammanlagt åtta dygn med 3 500 kvadratmeter segel ovanför huvudet. Läs mer i senaste medlemsbrevet!

10 november 2021
Taube och Adolphson
Olle Adolphson var kamrat med Sven-Bertil Taube och ofta på besök hos familjen Taube. Evert och unge Olle utvecklade en sällsam vänskap, inte bara vad gäller musik. Sång, musik och föredrag på Kristinehovs Malmgård på Södermalm. Tid 18 – 20. Detaljerat program i nästa medlemsbrev.