Kalendarium

Kalendarium 2021

3 – 4 oktober 2021
Dygnskryssning till Åland
Vår traditionella dygnskryssning till Åland med Viking Cinderella äger rum den 3 till 4 oktober. I medlemsbrevet finns all information om program, artister och priser. Vill du boka din resa, gå in på Viking Lines hemsida, klicka här!

3 – 4 oktober 2021
Sällskapets dygnskryssning till Åland
Vår traditionella dygnskryssning till Åland med Viking Lines Cinderella är planerad till den 3 och 4 oktober. Detaljer och pris är ännu inte bestämt. Men som vanligt blir det välkomstdrink, förstklassig underhållning, middag inklusive vin, öl, läsk och kaffe. Buffélunch dagen därpå. Boka dagarna nu! Program, artister, pris i nästa medlemsbrev.

13 oktober 2021
Äntligen årsmöte!
Sällskapets årsmöte gick inte att genomföra i Börshuset i våras. Nu planerar vi att anordna det under vecka 41. Lokalen blir då Södra latins aula på Södermalm. Kallelse och program kommer att gå ut efter nästa styrelsemöte i augusti. Nu planerar vi att anordna det den 13 oktober kl 17-19.

10 november 2021
Taube och Adolphson
Olle Adolphson var kamrat med Sven-Bertil Taube och ofta på besök hos familjen Taube. Evert och unge Olle utvecklade en sällsam vänskap, inte bara vad gäller musik. Sång, musik och föredrag på Kristinehovs Malmgård på Södermalm. Tid 18 – 20. Detaljerat program i nästa medlemsbrev.